Tehnologia blockchain este cunoscută mai ales pentru bitcoin și alte criptomonede, însă aria de aplicare este mai largă. Antreprenorii români și anagajații din firmele mici și mijlocii (IMM) pot participa gratuit la training-uri online în domeniul blockchain-ului, în septembrie-octombrie 2020.

Spherik Accelerator organizează o serie de traininguri gratuite pentru organizații din sectorul privat și public, în perioada 28 septembrie – 2 octombrie, respectiv 5-9 octombrie, în cadrul proiectului B-hub for Europe, conform unui comunicat transmis, joi, StartupCafe.ro.

Cursurile vor fi organizate online, în format de webinar pe platforma Zoom, și vor avea o durată de aproximativ 3 ore pe zi, timp de 5 zile.

Pentru aceste traininguri, B-hub for Europe implică specialiști cu o înțelegere profundă a domeniului Blockchain, a ecosistemului de inovare local și cu experiență în elaborarea de studii, programe și soluții tehnologice bazate pe blockchain.

În cadrul trainingului dedicat sectorului privat, desfășurat în perioada 28 septembrie – 2 octombrie,  sunt invitați să participe directori corporativi și manageri de inovare, planificatori strategici din cadrul corporațiilor, asociațiilor și IMM-urilor, antreprenori, CTOs, CIOs, dezvoltatori, angajați din domeniul de cercetare și dezvoltare. Înscrieri se pot face accesând acest formular.

Lasă un răspuns