AcasăCryptoTOKERO împlinește 5 ani de activitate

TOKERO împlinește 5 ani de activitate

-

Una dintre cele mai mari platforme de schimb criptomonede împlinește 5 ani de la înființare și depășește astfel pragul de Start Up.

Platforma de tranzactionare TOKERO împlinește 5 ani de activitate pe 29 iunie 2022 și astfel depășește pragul de start-up cu o echipă de peste 20 de angajați și cu peste 39.000 de clienți. Este primul proiect de acest tip care are o componentă educațională încorporată și care aliniază România la nivel global în ceea ce privește experiența utilizatorului, viteza de tranzacționare, siguranța și listarea produselor. Misiunea TOKERO este de a oferi utilizatorilor o multitudine de oportunități prin diferite tipuri de investiții.

Toată povestea TOKERO a început cu doar 2 oameni, Marius Morra – cu o experiență de peste 10 ani în antreprenoriat și consultanță de business și Sabin Simionescu, unul dintre cei mai buni programatori de business din România, cu o vastă experiență în Web, Crypto si Blockchain, care au văzut o oportunitate în domeniul criptomonedelor pentru a dezvolta un business pe termen lung.

 

TOKERO împlinește 5 ani de activitate

Lasă un răspuns

- Advertisment -

Must Read

2,5 milioane EUR, finanțare primită de un startup crypto lansat de...

0
Un român, un bulgar și un olandez și-au deschis un startup crypto în Olanda, în urmă cu 4 luni, iar acum au primit o...