Tokenizarea este parte din viitorul nostru digital, dar încă se lasă așteptată. Totuși, din ce în ce mai multe companii au început să înțeleagă beneficiile tokenizării pe blockchain și să o folosească în favoarea lor.

Ce aduce nou tehnologia blockchain este descentralizarea procesului de tokenizare, capacitatea mult crescută de automatizăre de plăți, precum și asigurarea ownership-ului. Dacă banii virtuali pe care îi ai într-un joc pot fi oricând retrași sau contul șters de către compania care deține jocul, tehnologia blockchain nu permite celor care emit token-uri să le și retragă sau șteargă, asigurând individul că token-ul deținut de el este pentru totdeauna al lui.

Am discutat cu Sergiu Drăgănuș despre prima conferință globală tokenizată, despre Cryptocoin Pro și despre tokenizare cu ajutorul tehnologiei blockchain în general.

Îți propun să analizăm ce s-a întamplat Virtual Blockchain Summit. Care este ideea evenimentului?
Evenimentul a pornit ca un instrument de marketing pentru Cryptocoin Pro, pentru a intra în legătură cu diverși parteneri pentru soluția noastră și pentru a crea încredere, dificil de generat pentru companii din estul Europei. După primele săptămâni mi-am dat seama că poate fi transformat în ceva mai mare decât un simplu instrument de marketing și mi-am zis, de ce nu?

mai mult la  Tokenizare via blockchain și conferințe dedicate

Lasă un răspuns