Convenția europeană Blockchain este cea mai importantă conferință a tehnologiei Blockchain pentru afaceri din Europa. Un loc unde să puteți întâlni lideri ai companiilor tehnologice, autorități de reglementare din Europa, investitori, corporații, dezvoltatori și antreprenori din industria Blockchain.

Misiunea noastră este să oferim conținut de talie mondială în colaborare cu cele mai strălucitoare minți din lume, în timp ce facilităm un mediu de networking exclusiv în care toți participanții se întâlnesc pentru a forma relații de afaceri și a căuta potențiali parteneri pentru urmatoarele proiecte.


European Blockchain Convention is the leading Blockchain Conference for Business in Europe. A place to meet tech leaders, regulators, investors, corporations, developers and entrepreneurs from the Blockchain industry.

Our mission is to provide world-class content in collaboration with the brightest minds in the space, while we facilitate an exclusive networking environment where all participants meet to form business relationships and seek potential partners for ventures.

/eblockchainconvention.com/

Lasă un răspuns