Anul trecut, compania a înregistrat venituri de aproape 5 milioane dolari, iar pentru 2020 ţinta este de a ajunge la o cifră de afaceri de 9 milioane dolari.

Start-up-ul Modex, fondat în 2017 de o echipă de trei români,  Mihai Ivaşcu, Alin Iftemi şi Dragoş Răuţu, se află în plin proces de finalizare a unei noi runde de investiţii în valoare de 50 milioane de dolari, condusă de Rothschild, una dintre cele mai mari bănci de investiţii din lume. Noua rundă de finanţare plasează compania la o evaluare de 300 milioane dolari.

„Până în prezent am ridicat 15 milioane dolari, iar acum urmează să ridicăm o nouă rundă de investiţii condusă de cel mai mare investment bank de tehnologie din SUA – Rothschild. Runda este foarte mare, de 50 milioane dolari, şi va fi folosită exclusiv pentru creştere în SUA şi în Asia. Sperăm să o finalizăm în următoarele două săptămâni, suntem pe final acum. Este o rundă de investiţii care ne ajută foarte mult să scalăm şi să triplăm echipa în următorul an“, a declarat în cadrul emisiunii ZF IT Generation Mihai Ivaşcu, cofondator şi CEO al Modex. Proiectul Modex a început să prindă contur din 2017 ca parte din grupul de tehnologie M3 Holdings fondat la Londra.

mai mult la  /www.zf.ro/

Lasă un răspuns