George Rotariu, co-fondator si CEO Bitcoin Romania
George Rotariu, co-fondator si CEO Bitcoin Romania

Asa cum era de asteptat, workflow-ul pentru cele doua platforme online, trade.bitcoinromania.ro si pro.bitcoinromania.ro, se desfasoara in conditii normale, schimbarile intervenind mai degraba in ceea ce priveste reteaua de ATM-uri din Bucuresti si din tara. Planul de extindere a retelei de ATM-uri este momentan in standby si clientii sunt sfatuiti sa dea dovada de resposabilitate, orientandu-se catre platformele online pentru tranzactionare.

In mod evident, a trebuit sa ne adaptam, sa reducem cheltuielile lunare, sa ajustam bugetele pentru fiecare departament. Siguranta clientilor nostri este principala preocupare, laolalta cu siguranta angajatilor, asadar recomandam clientilor sa foloseasca platformele online atunci cand proximitatea nu le permite realizarea tranzactiilor la ATM-uri.

Criza care a afectat sectoarele economice a provocat, intr-o prima faza, si o scadere masiva a pietei crypto. Scaderea cursului principalei cryptomonede, Bitcoin, a generat insa o crestere a volumului de tranzactionare la nivel global si, ulterior, piata a cunoscut un trend pozitiv, utilizatorii intelegand ca Bitcoin este o varianta alternativa in momentele de criza si o investitie excelenta pe termen mediu-lung. Evitarea folosirii de cash este recomandata acum mai mult ca niciodata, asadar mare parte din populatie s-a reorientat deja catre platile digitale.

Analistii crypto subliniaza ca, in ciuda situatiei precare, viitorul arata bine pentru cryptomonede. Noi consideram ca pretul Bitcoin urmeaza sa creasca in perioada urmatoare, dar in orice caz, compania noastra este pregatita pentru diferite scenarii, fiecare om din echipa asigurandu-se ca face tot posibilul pentru buna desfasurare a activitatii, indiferent de evolutia pandemiei.

mai mult la  /www.forbes.ro/

Lasă un răspuns