AcasăCoinsBitcoinFamilia care a pariat totul pe bitcoin s-a mutat în „paradisul crypto”...

Familia care a pariat totul pe bitcoin s-a mutat în „paradisul crypto” al Europei după 5 ani pe drum

-

Familia Taihuttu, poreclită „familia bitcoin” după ce și-a vândut toate bunurile în 2017 pentru a investi în criptomonedă și a trăi o viață pe drum, a anunțat că s-a mutat în „paradisul crypto” al Europei.

Didi Taihuttu a relatat într-un interviu acordat CNBC că a decis împreună cu soția sa și cei 3 copii ai lor să se stabilească în Portugalia după 5 ani pe drum deoarece țara are o taxă de 0% pe criptomonede, dar și pe câștigurile de capital.

„Este un paradis bitcoin foarte frumos”, a declarat el pentru televiziunea americană.

Potrivit Markets Insider, Fiscul portughez a anunțat în 2019 că toate tranzacțiile cu criptomonede sunt exceptate de impozitare, cu două excepții: dacă primești criptomonede în schimbul unor bunuri și servicii sau dacă ai o afacere în domeniul crypto.

Portugalia, un „paradis crypto” pentru familia bitcoin și nu numai

Portugalia a devenit în ultimii ani una dintre destinațiile favorite ale nomazilor digitali, dar și o țară preferată pentru „workation”.

Numărul de rezidenți străini ai Portugaliei a crescut cu 40% în ultimii 10 ani, potrivit unui recensământ realizat anul trecut.

Didi Taihuttu și soția sa și-au vândut casa și toate bunurile de valoare și au cumpărat bitcoin în 2017, când criptomoneda costa în jur de 900 de dolari.

/www.hotnews.ro/

Lasă un răspuns

- Advertisment -

Must Read

2,5 milioane EUR, finanțare primită de un startup crypto lansat de...

0
Un român, un bulgar și un olandez și-au deschis un startup crypto în Olanda, în urmă cu 4 luni, iar acum au primit o...