AcasăBritcoinExplozia Bitcoin va bucura nu numai investitorii ci o întreagă ţară. Preşedintele...

Explozia Bitcoin va bucura nu numai investitorii ci o întreagă ţară. Preşedintele El Salvadorului anunţă că va construi un spital cu profitul obţinut

-

El Salvador va investi o parte din câştigurile de 4 milioane de dolari pe care le-a obţinut din operaţiunile sale cu Bitcoin pentru a construi un spital veterinar, a declarat preşedintele Nayib Bukele.

Bitcoin a scăzut cu aproape 10% din valoare pe 9 septembrie, după ce naţiunea din America Centrală a devenit prima la nivel mondial care a autorizat criptomoneda ca mijloc legal de plată, dar a crescut cu peste 30% în ultima săptămână la cele mai înalte niveluri din luna mai.

Bitcoin Trust, pe care Congresul l-a autorizat în august, cu un sold de 150 de milioane de dolari, are acum un „surplus” de 4 milioane de dolari, a spus Bukele.

„Aşadar, am decis să investim o parte din aceşti bani într-un spital veterinar pentru prietenii noştri cu blană”, a scris Bukele pe Twitter.

/www.mediafax.ro/economic/

Lasă un răspuns

- Advertisment -

Must Read

A dat pokerul pe criptomonede. Povestea românului care a instalat primul...

0
"Listată" pe o platformă online de start-upuri în domeniul inovării financiare, Bitcoin România a fost fondată de un fost jucător de poker profesionist şi...