Elrond Network, startup-ul European care construiește un blockchain la scala internetului, aducand 1.000x îmbunătățiri față de implementările similare existente, și Global Digital Assets Corporation (GDAC), compania de servicii profesionale care lucrează cu economii și regiuni cu creștere ridicată pentru a accelera inovarea, au început astăzi un acord pentru cercetare și dezvoltare.

Inițiativa Dubai Blockchain își propune să facă din Dubai primul oraș complet operațional pe blockchain. Acesta abordează trei piloni strategici: eficiența birocratică a guvernului, crearea oportunităților noi în industrie și leadershipul internațional. Implementarea cazurilor de utilizare pentru fiecare dintre piloni se va face după o selecție riguroasă a tehnologiilor și a partenerilor de implementare.

Elrond este cunoscut în spațiul blockchain datorită performanțele sale semnificative și scalabilitatii rețelei. Partenerii noștri din mediul de business ne cunosc și datorită contribuțiilor noastre notabile în domeniile conturilor și contractelor inteligente (Smart Contracts). Împreună, aceste componente fac ca blockchainul Elrond să fie echipat în mod unic pentru rezolvarea unor probleme reale de utilizare. ”, a declarat Beniamin Mincu, CEO Elrond.

mai mult la  /comunicate.wall-street.ro/

Lasă un răspuns