AcasăCryptoCriptomoneda startup-ului românesc Elrond a depășit o capitalizare de piață de 9...

Criptomoneda startup-ului românesc Elrond a depășit o capitalizare de piață de 9 miliarde de dolari

-

Startup-ul românesc Elrond a anunțat un program de creștere a lichidității în valoare de 1,29 miliarde de dolari pentru lansarea platformei DeFi (Decentralized finance), Maiar Dex. De asemenea, criptomoneda eGold (EGLD) a depășit o capitalizare de piață de 9 miliarde de dolari.

Criptomoneda EGLD figura, luni, cu un market cap de 9,37 miliarde de dolari pe coinmarketcap.com. Aceasta este plasată pe poziția 23 în lume, după lansarea Maiar Exchange, o aplicație decentralized finance.

Startup-ul românesc Elrond a anunțat un program de stimulare a lichidității în valoare de 1 miliard de dolari, pentru a face lansarea platformei DeFi Maiar DEX mai atractivă. Contravaloarea a 1,29 miliarde de dolari în MEX – din care 282 milioane de dolari doar în prima lună – vor fi distribuite utilizatorilor Maiar DEX care vor asigura lichiditatea pentru token-urile EGLD, MEX și USDC.

„Prin distribuția unei părți din Maiar DEX către următorul miliard de noi utilizatori, punem bazele unui sistem financiar cu adevărat global, accesibil oricui, de oriunde”, a declarat Beniamin Mincu, CEO al Elrond Network.

Criptomoneda startup-ului românesc Elrond a depășit o capitalizare de piață de 9 miliarde de dolari

Lasă un răspuns

- Advertisment -

Must Read

A dat pokerul pe criptomonede. Povestea românului care a instalat primul...

0
"Listată" pe o platformă online de start-upuri în domeniul inovării financiare, Bitcoin România a fost fondată de un fost jucător de poker profesionist şi...