În ultimii ani, tot mai multe companii îmbrățișează moneda digitală. În perioada excepțională a epidemiei de Covid-19, sunt achiziționate chiar și echipamente medicale, cu Bitcoin sau alte monede tip ERC20, bazate pe Ethereum. În diferite țări ale lumii s-a înregistrat o cerere tot mai mare de măști de protecție și dezinfectanți.

În acest moment critic al epidemiei de coronavirus, se pare că trustul Bitcoin și altele ca el, au încercat să profite de acest lucru. Avantajul oferit este că tranzacțiile se fac rapid, în doar câteva minute. La nivel internațional, companiile vând echipamente și consumabile medicale în toate părțile lumii.

Evoluția tehnologiei crypto a determinat un număr tot mai mare de companii să accepte această formă de plată. În ultimii ani a crescut popularitatea și accesibilitatea criptomonedei.

„Bitcoin a fost apreciat mereu ca aur digital și considerat un activ de refugiu sigur; un astfel de activ sigur a devenit foarte popular pe fondul investițiilor în timpul turbulențelor din ultima vreme”, a spus analistul Naeem Aslam – șeful de la AvaTrade.

mai mult la /www.kanald.ro/

Lasă un răspuns